Ersun Yanal, Matus Bero'yu istiyor!

Ersun Yanal, Matus Bero'yu istiyor!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Slovakya’da bizzat görüştüğü 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için yönetime, “Kesinlikle alalım. Uzun vadede çok katkı yapar” diye rapor verdi.

Trabzonspor'da devam eden transfer çalışmaları kapsamında bir önceki döneminde olduğu gibi teknik direktör Ersun Yanal yine devreye girdi. Gündemdeki oyuncularla birebir görüşmeyi tercih eden ve kendi oyun yapısı ile takımın hedeflerinden bahseden teknik direktör Yanal, Slovakya'da masaya oturduğu 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Matus Bero'nun kesinlikle transfer edilmesini istedi. Slovak oyuncu için, "Kesinlikle transfer etmeliyiz. Takımımıza uzun vadede çok katkı yapacak bir oyuncu. Takımımıza güç katacaktır" dedi.

TRENCİN'E TEKLİF YAĞIYOR
Yönetim kurulu da teknik direktör Yanal'ın verdiği bu olumlu görüşler sonrası Bero'yu kadrosuna katmak için seferber oldu. Ancak Bero için Trabzonspor'un dışında birçok kulübün de Slovak kulübü AS Trencin'e teklif yaptığı ve bu nedenle bonservis bedelinin arttığı ifade edildi.

BERO KİMDİR?
Slovakya'nın Trencin takımının altyapısından yetişen ve bu ekipte 3 sezon A Takım forması giyen Bero, aynı zamanda Slovakya U21 takımında görev yapıyor. 20 yaşındaki Bero, ön libero mevkiinde oynarken, zaman zaman orta sahanın merkezinde görev aldı. Genç futbolcu son iki sezondur Trencin'in Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı üç karşılaşmanın tamamında, 270 dakika süre aldı. Trencin ile 2 lig şampiyonluğu, 2 de lig kupası kazanan ismin kariyerinde 66 karşılaşma var.

Kaynak: Sabah

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer