Ersun Yanal ideal 11'ini bozmayacak

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nda uzatma bölümünde Çorum Belediyespor'u yenerek gruplara kalan Trabzonspor'da tüm hesaplar Çaykur Rizespor karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılmak üzerine yapılıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray galibiyetiyle birlikte, kupada Çorum Belediyespor'u elemenin önemi oyuncularına anlattı. Son 2 maçta kazanma alışkanlığı adına yol aldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, kazanma serisini Çaykur Rizespor mücadelesinde de sürdürmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Çorum Belediyespor mücadelesinde az forma şansı bulan isimler ve bazı as oyunculardan oluşan bir takımla sahaya çıkan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Çaykur Rizespor mücadelesiyle ideal 11'e dönmesi bekleniyor.

Ersun Yanal'ın Çaykur Rizespor mücadelesinde Galatasaray karşısında başarılı bir performans ortaya koyan kadroyu bozmayı düşünmediği ifade edildi.

Kalede tekrar Onur Kıvrak'a forma verecek olan Ersun Yanal'ın Galatasaray karşısında dikkat çeken bir performans ortaya koyan savunma kurgusunu bozmayı düşünmediği öğrenildi.

Sakatlıkları bulunan Fabian Castillo ve Matus Bero'nun durumları yakından takip edilirken her 2 oyuncudan gelen iyi haber, Karadeniz derbisi öncesinde tecrübeli teknik adamın elini güçlendirdi.

Çaykur Rizespor karşısında forvet hattında form grafiği her maçta daha da yükselen Dame N'doye'nin forma giymesi bekleniyor. Galatasaray galibiyetinde attığı golle pay sahibi olan Senegalli golcü, Çorum Belediyespor karşısında da turu getiren gole imza atarken, bu performansı Çaykur Rizespor mücadelesi öncesinde teknik heyeti memnun ediyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı canlı izle


Adanaspor - Galatasaray maçı canlı izle

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canlı skor

Bursaspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle