Ersun Yanal hedef tahtasında

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, dördüncülük yarışında ağır yara alırken, oynanan etkisiz futbol teknik direktör Ersun Yanal'ı kızdırdı.

Karşılaşma sonrasında oyuncularıyla bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamın, "Sahada sizi tanımakta zorluk çektim. Evimizde farklı oynuyorsunuz, deplasmanda ise çok farklı. Eğer bir hedefe ulaşmak istiyorsak, sahamızda sergilediğimiz arzulu futbolu, deplasmanda da oynamalıyız. Artık önümüzde iki maç kaldı. Gözüken o ki, bazı arkadaşlarımız gelecek sezon bizimle olmayı hak etmiyor. Yoluma, savaşan oyuncularla devam edeceğim." dediği öğrenildi.

Trabzon'da ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Hakan Arıkan ile Salih Dursun, Eskişehirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. İki futbolcu da Trabzonspor'un Cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan Trabzonspor, Ersun Yanal döneminde ligde ilk kez üç maç üst üste kazanma serisi yakalama fırsatını Eskişehirspor'a yenilerek kaçırırken; Yanal, yerel basın tarafından adeta "istenmeyen adam" ilan edildi.

Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal'a çok sert eleştiriler yönelten yerel gazeteler, mağlubiyetin faturasını tecrübeli teknik adama çıkardı.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor