Trabzonspor transfer yapmayabilir

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olurken, beklenin altında kalan futbol bordo mavili camiada üzüntü yarattı.

Yönetim, geçtiğimiz sezona oranla daha mücadeleci bir futbol ortaya konulup, fırsatlar kaçırılmasına rağmen, Gaziantespor karşısında beklenen performansın altında kalındığı değerlendirmesinde bulundu. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal da oyuncularından tempolarını biraz daha artırmalarını istedi.

Tecrübeli teknik adamın geçiş sürecinde olmalarına karşın, saha içersinde daha mücadele gücü yüksek ve daha hızlı oynama alışkanlığını kazanmaları gerektiği konusunun altını çizdi.

Milli maçlar nedeniyle verilen arada 3 günlük iznin ardından Çarşamba günü topbaşı yapacak bordo mavili ekipte, Jan Durica, Matuş Bero, Esteban, Akakpo, Ogenye Onazi, Ramil Sheydaev, Okay Yokuşlu ve Onur Kıvrak milli takımlarına seçilirken, Hyun Jun Suk Güney Kore Milli takımından affını istedi.

Ersun Yanal'ın bu süreçte Hyun Jun Suk ve Luis Ibanez'i özel programlar eşliğinde fiziksel olarak daha hazır bir görünüme kazandırmak istediği ve Osmanlıspor karşılaşması öncesinde takıma monte etmek istediği gelen haberler arasında.  

Öte yandan bordo mavili ekipte 31 Ağustos'ta sona erecek transfer döneminin sonuna kadar çalışmaların sürdürüldüğü ancak transfer yapılmama ihtimalinin de ortaya çıktığı öğrenildi.

Sadece yapmış olmak için kadroya oyuncu takviyesinde bulunmak istemeyen yönetim, transfer konusunda işi sıkı tutuyor. Ersun Yanal'la görüşen Trabzonspor yönetiminin transfer listesinde bulunan isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü ancak istenilen şartların oluşmaması durumunda transfer takviyesi yapılmayacağı öğrenildi.

Yönetimin sağ bek ve hücumda her iki kanatta forma giyebilen bir oyuncunun transferi için girişimlerini devam ettirdiği fakat transferde mali fair play kriterlerini de göz önünde bulundurduğu belirtildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

Kasımpaşa - Adanaspor maç özeti ve sonucu

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu