Ersun Yanal fırtınası!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da; oyuncu izlemek için yurtdışına giden ve geniş çaplı bir rapor hazırlayan teknik direktör Ersun Yanal, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla bir araya geliyor.

Yeni projelerinin ilk taslağını oluşturan deneyimli çalıştırıcı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla masaya oturacak. Bu kritik toplantının iki ana gündem maddesi bulunuyor. Birincisi Kevin Constant, ikincisi ise gidecek ve gelecek oyuncular...

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Constant'ın takımdaki geleceği büyük ölçüde netleşti. Gineli futbolcunun gelebilecek en makul bir teklifte gönderilmesi düşünülüyor.

Ersun Yanal, takım içindeki dengelerde de ciddi derecede oynayacak. Sezon başından beri beklenen patlamayı yapamayan Yatabare'nin satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Waris'in durumunu ise ligde kalan haftalar öncesi göstereceği performans belirleyecek.

Yabancı sınırının kalkacak olmasının ardından geniş yelpazede çalışan Yanal, Başkan'ın belirleyeceği transfer bütçesine göre hareket edecek. Bu sezon 30 milyon Euro'yu aşkın para harcayan bordo mavililer'de yeni rakamın önümüzdeki sezondan daha az olacağı öğrenildi.

Sezon başından bu yana sakat oyuncuları yüzünden özellikle forvet hattında büyük sıkıntı çeken Trabzonspor'a bu kez müjdeli haber geldi, uzun süredir takımdan ayrı olan Belkalem, Yatabare ve Yusuf, Torku Konyaspor maçında oynayabilecek duruma geldi.

Bu 3 önemli oyuncunun sakatlıklarını tamamen atlatarak takıma dönmesi Ersun Yanal'ı da rahatlattı. Yarım sezonluk sakatlık döneminin ardından Deniz Yılmaz'ın da takıma dahil olması Cardozo-Mehmet Ekici ikilisinin omuzlarında olan skor yükünün hafifletilmesi sağlayacak. Ersun Yanal'ın Torku Konya maçında yine Cardozo-Deniz Yılmaz ikilisine görev vermesi bekleniyor.