Ersun Yanal Aatıf'ın transfer edilmesini istedi!..

Video yükleniyor...

Trabzonspor Teknik teknik direktörü Ersun Yanal'ın Sivassporlu Aatif Chahechouhe'nun mutlaka kadroya dahil edilmesini istedi.

Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde de deneyimli oyuncunun alınmasını isteyen ancak bu isteği gerçekleşmeyen başarılı teknik adamın bu kez bu transferin gerçekleşmesinde ısrarcı olduğu gelen haberler arsında

Ersun Yanal'ın, Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile yaptığı toplantıda Aatif Chahechouhe'nin takımdaki jokerlerden biri olacağını söylediği öğrenildi.

Yanal'ın, "Onu hem sağ açık hem forvet arkası hem de gerekirse tek forvet oynatabilirim. Böyle çok yönlü oyuncuyu kadromuza katmalıyız " dediği ifade edildi.

Bu arada, Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Trabzonspor, gelecek yıla yeni bir yapılanma ile başlamak için harekete geçti.

Bordo mavililerin Teknik Direktörü Ersun Yanal, mevcut kadroda takımda tutacağı oyuncuları belirlemeye başlarken, bu anlamda kötü bir sezon geçiren futbolcularını tek tek arayarak yeni sezona motive ediyor.

Yeniden ayağa kalkma anlamında titiz çalışmalar yürüten Yanal'ın  futbolcularını, "Yeni sezonda yeni bir sayfa açacağız. Geçmişe takılmayın" diyerek motive ettiği bildirildi..