Ersan korkuttu

Ersan korkuttu
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Avusturya'nın Stegersbach bölgesinde kampta bulunan siyah-beyazlı takım, akşam taktik ağırlıklı idman yaptı.

Beşiktaşlı futbolcular, ilk bölümde ilginç pas çalışması gerçekleştirdi. Dörderli gruplara bölünen oyuncular, geriye kafayla pas verirken sonraki bölümde el ele tutuşup paslaşarak topun yere düşmesini engellemeye çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu oyunların ardından taktik uygulamalar üzerinde durdu. Yarım sahada üç farklı takım, aynı anda tek ve iki pas şeklinde oyun kurmaya çalıştı. İdmanın son bölümünde kırmızı, yeşil ve turuncu takım oluşturularak yarım sahada çift kale maç oynandı.

Sakatlığı nedeniyle son antrenmanlara katılamayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa, takımdan ayrı çalışmalarına devam etti.

- Gomez, ekstra çalıştı

Takımla ilk çalışmasına sabah çıkan Alman oyuncu Mario Gomez, akşam idmanında ekstra çalışma yaptı.

Antrenmanın tamamında takımda yer alan Gomez, ardından bir süre daha tek başına çalıştı.

- Ersan Adem Gülüm sakatlandı

Yarım sahada oynanan çift kale maçta Ersan Adem Gülüm sakatlandı.

Yaşadığı sakatlık sonrası sahada tedavisi uygulanan tecrübeli oyuncu, sonraki bölümde takımda yer almadı ve çift kale maçı kenarda izledi. Çift kale maçta Gökhan Töre de hafif bir sakatlık yaşadı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlılar yarın ayrıca TSİ 19.00'da Hırvatistan 2. Ligi ekiplerinden Zadar ile hazırlık maçı oynayacak.