Erhan Altın Samsunspor ile vedalaştı

Erhan Altın Samsunspor ile vedalaştı
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla kırmızı-beyazlı takıma veda etti.

Kulüp başkanı Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Altın, Samsunspor'un gelecek sezon Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyledi.

Geride kalan sezonda finale kadar yükselmelerine rağmen Süper Lig'e çıkmayı başaramadıklarını anımsatan Altın, şöyle konuştu:

"Ama ben oyuncularımın şampiyon olduğuna inanıyorum. Samsunspor, bu yıl olmadı ancak gelecek yıl Süper Lig'e çıkacaktır, buna inanıyorum. Son maçta kısmetsizlik yaşadık ama futbolda böyle sonuçlar da vardır. Buraya takılmamak lazım. Eğer bu takıma sahip çıkılırsa, bu takım zirve yapar. Ben ayrılıyorum ama bu takıma her zaman inancım ve güvenim tamdır."

Kulüp başkanı Erkut Tutu ise hizmetlerinden dolayı Altın'a teşekkür ederek, "Kendisi buraya iyi duygularla geldi, ayrılırken de iyi duygularla ayrıldı. Bundan sonraki meslek hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.