Ataman: "Galatasaray'a başkan olabilirim"


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, günün kendisi için çok özel başladığını ve başkan Dursun Özbek'in 17123 numaralı kulüp üyeliği kartını kendisine takdim ettiğini aktarırken, "Profesyonel yaşantım bittiğinde umarım yönetim bazında da kulübüme hizmet ederim. Bakarsınız ileride Türkiye'nin en büyük kulübünün başkanlığına soyunurum." değerlendirmesinde bulundu.

Elde edilen ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğunda emeği olar herkese ve özellikle sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür eden Ataman, "Beni 3 yıl önce kulüpte bu göreve getiren Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan için özel bir paragraf açarak kendilerini anıyorum. Sözleşmem sona erdiğinde de sezon başında başkanımız Dursun Özbek kalmam için büyük çaba sarf etti. Birlikte bir projeye imza attık ve Can Topsakal'la birlikte üçlü bir şekilde çalışıp, tarihi bir başarıya imza attık." şeklinde konuştu.

THY Avrupa Ligi'ndeki format değişikliğiyle birlikte bir sezonda minimum 30 maç oynanacağını, play-off etabıyla birlikte bu sayının 45'e kadar çıkabileceğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Türkiye ligi ile birlikte toplam 80-90 maç yapmak durumundasınız. Böyle olunca bütçemizin de artması gerekiyor. Biz 9-10 milyon dolarlık bir bütçeyle ve tecrübemizle, heyecan verici bir takım kurabileceğimizi vadediyoruz." şeklinde görüş belirtti.