Ataman'dan taraftara mesaj!

Ataman'dan taraftara mesaj!
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımının Baş Antrenörü Ergin Ataman, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da düzenlenen fotoğraf çekimi sırasında Eurocup şampiyonluğunu değerlendirdi.

Galatasaray camiasının büyüklüğüne vurgu yapan Ergin Ataman, “Türk Telekom Arena her şeyden önce çok etkileyici bir futbol stadyumumuz. Bir kez daha hem ben hem oyuncularım ne kadar büyük bir kulüpte görev aldığımızın ve yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu gördük. Avrupa şampiyonluğunu böylesine bir kulübün müzesine getirmenin gurur içerisindeyiz.” dedi.

Önümüzdeki sezon Euroleague’de taraftarların desteğinin önemli olacağına değinen ve satışa çıkacak olan kombinelere ilgi beklediğini söyleyen Ergin Ataman, “Euroleague’in değişen formatında önümüzdeki sezon 30 haftalık bir normal sezon oynanacak. Sonra da Play-Off’lar oynanacak. Galatasaray minimum 40-45 maç Avrupa’nın dev takımlarıyla mücadele edecek. Final maçında maalesef herkesi tatmin edemedik. 100 bine yakın talep oldu ancak 10 bin kişi gelebildi. O yüzden benim tavsiyem, şimdiden herkes kombinesini alsın ki önümüzdeki sene bütün dev maçlarda yerini alsın hem de yönetime ve sponsorlara da bir mesaj vermiş olsun. Euroleague’de maneviyatın dışında maddi olarak da iyi bir takım kurulması için taraftarların büyük desteğine ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.