Erciyes'te rota Gençler!

Erciyes'te rota Gençler!
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Gençlerbirliği maçı ne olursa olsun kazanmamız gereken bir müsabaka olarak görünüyor. Bunun için de elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

Özdilek, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta lig lideri Galatasaray'a yedikleri basit goller sonucunda mağlup olduklarını hatırlattı.

Hafta sonu kendileri gibi alt sıralarda bulunan Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini, zorlu bir maç olacağını ifade eden Özdilek, şunları kaydetti:

"Aramızda 6 puan fark olan bir rakiple oynayacağız, kazanıp bu farkı biraz daha aşağıya çekmeye çalışacağız. Her müsabaka çok önemli, her puan çok değerli. Ligin tamamlanmasına 12 hafta kaldı, gerçekçi bakmak lazım. Sahamızda 7, dışarıda 5 maçımız var. Ciddi avantajlı bir fikstürümüz var gibi görünüyor ama bunu sahada desteklemek çok önemli. Gençlerbirliği maçı ne olursa olsun kazanmamız gereken bir müsabaka olarak görünüyor. Bunun için de elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz."

Takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini dile getiren Özdilek, "6 haftada 4 deplasman maçı oynadık. Bunlardan ikisi Galatasaray ve Trabzonspor. Oyuncularıma güveniyorum. Bulunduğumuz yerin üstüne çıkabilecek potansiyelimiz var. Gençlerbirliği final maçı değil üstüne basa basa söylüyorum. Ortada 36 puan var, çok ciddi bir puandır bu. 36 puanı kazanacak gücümüz de var. Biraz daha rahat nefes alma adına içerideki maçların kazanılması çok önemli" dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Özdilek, "Önemli olan bu sezon ligde kalmak. Bu potansiyelimiz de var. İnişler çıkışlar olacak. İki maçı kazanırsanız avantaj elde ediyorsunuz. İlk yarıyı 14 puanla tamamlayan bir takımın teknik direktörü olarak konuşuyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftardan destek isteyen Özdilek, "Bu süreçte taraftarın stadı doldurması çok önemli. Stadın dolu olması oyuncunun performansını etkileyecektir. Bundan dolayı Gençlerbirliği maçında taraftarı stada davet etmek istiyorum. Bizimle olmalarını, bize destek vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

Özdilek, Edinho ve kaleci Gökhan Değirmenci'nin kart cezalarını tamamlayarak, takıma dönmelerinden de mutluluk duyduklarını aktardı.