Engin'e ağır ceza!

Engin'e ağır ceza!




PFDK, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördükten sonra Cüneyt Çakır'a fiili müdahale bulunan Engin Baytar'a 11 maç ceza verdi.

Disiplin Kurulu, Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman ile Galatasaray'a da para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan TFF Süper Kupa maçında, müsabaka hakemlerine ve taraftarlara yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar'a takdiren 11 resmi müsabakadan men ve 20 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

Kurulun, aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Galatasaray Kulübü'ne takdiren 75 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

Aykut Kocaman'a 10 bin lira para cezası
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'nü 15 bin lira para cezası ile cezalandıranPFDK'nın, aynı karşılaşmada müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da oy çokluğuyla 10 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti
PFDK'nın, 13 Ağustos'ta kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları ve sonraki benzer açıklamaları nedeniyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e oy çokluğuyla 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verdiği duyuruldu.

Kurulun, internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Trabzonspor Kulübü'ne de oy çokluğuyla 50 bin lira para cezası uyguladığı belirtildi.