"En kısa zamanda Süper Lig'de olacağız"

"En kısa zamanda Süper Lig'de olacağız"
PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Bu sene çıkamasak da Göztepe en kısa zamanda Süper Lig'de olacaktır" dedi.

Sepil, sponsorluk imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon yükseldikleri lig için yeni bir kadro kurduklarını söyledi.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Sepil, "Bunu bu sene yaparsak çok sevineceğiz. Ligde değişen yabancı statüsüyle ilgin kalitesi arttı. Dolayısıyla oldukça sıkı bir rekabet olacağına inanıyorum. Bu sene çıkamasak da Göztepe en kısa zamanda Süper Lig'de olacaktır" diye konuştu. 

Sepil, ligin diğer İzmir ekibi Karşıyaka ile oynayacakları maçları, deplasman yasağı olmadan her iki takım taraftarının da izleyebilmesi adına, kulüpler olarak görüşme yapacaklarını belirtti. 

Hakem hataları konusunda bir kasıt aramanın yanlış olacağını kaydeden Sepil, "Biz gerekli gördüğümüz noktaları ilgililere iletiyoruz, bunu da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Sepil, Gürsel Aksel Stadı'nın yerine planlanan yeni stadın ihalesinin, arazi konusundaki sorunların çözülmeden yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Belli süreçler yaşanmadan bu statların inşaatının başlaması mümkün değil. Gürsel Aksel için bu süreçteki en önemli engellerden biri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin araziyle ilgili süreç halledildi. Diğer süreçlerin tamamlanmasıyla stadın yapımına başlanacaktır. İnşaat ruhsatıyla ilgili süreç devam ediyor. Karşıyaka'daki stadın aksine biz arazide herhangi bir yıkım yaptırmadık çünkü orası binlerce kişiye altyapı hizmeti veriyor. Bütün izinler alındıktan, stadın yapılacağına emin olduktan sonra orayı boşaltacağız."