"En iyisini yapamaya çalışacağız"

"En iyisini yapamaya çalışacağız"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları Antalyaspor maçına ilişkin, "Elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağız." dedi.

Tudor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, takımda çok sayıda sakat futbolcu olduğunu ancak yerlerini doldurabileceklerini söyledi.

Beşiktaş maçının ardından dün çalışmalara başladıklarını ve bugün de devam ettirdiklerini anlatan Tudor, "Rakibimizin çok iyi kadrosu var. Bünyelerinde yıldız oyuncuları, Eto'o bulunuyor. Futbol oynamak isteyen bir takım. Biz elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağız." diye konuştu.

Tudor, sakatlıklardan dolayı Ziraat Türkiye Kupası'na karma ekiple çıkacaklarını ve altyapıdan kupa maçları için oyuncu alacaklarını da sözlerine ekledi.

Antalyaspor maçı hazırlıkları
Kırmızı-mavili ekip, 16 Eylül Cuma günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sürdürdü.

Tudor yönetimindeki idmanda, teknik çalışma yapıldı ve çift kale maç oynandı. İdmana sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş ile Dany katılmazken, Adriano, Kokalovic ve Yatabare takımdan ayrı çalıştı.

Kardemir Karabükspor, çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak tesislerinde kampa girecek.