"En büyük tebrik Aziz Yıldırım'a"

"En büyük tebrik Aziz Yıldırım'a"
Fenerbahçe Kulübü, 5-21 Ağustos'ta düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyatları'na katılacak sporcuları için gece düzenledi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen geceye kulüp başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Olimpiyatlarda mücadele edecek 16 sarı-lacivertli sporcudan 3'ü geceye katıldı. Milli yelkenciler Çağla Dönertaş ve Alican Kaynar ile milli atlet Furkan Şen törene katılım gösterdi. Diğer 13 sporcu ise kamplarda olduğu için gecede yer almadı.

Olimpiyat sporcularının tanıtıldığı gecede konuşan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, sporcuları tebrik ederek şunları kaydetti:

"Normalde 15 sporcu tanıtımı yapıldı ama ben buradan basketbolcu Ayşe Cora'yı da açıklıyorum. Ayşe Cora kulübümüzün olimpiyatlarda yer alacak 16. sporcusu oldu. Olimpiyatlara katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. En büyük tebrik ise başkanımız Aziz Yıldırım'a. Amatör sporlarda Türkiye'ye bir vizyon getirdi, çağ atlattı. Arkasında müessese olmayan kulüpler içinde olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulübüz. İçinden geçtiğimiz fırtınalı günlerde milletimiz sizlerden başarı bekliyor. Allah yardımcınız olsun."

Gece, sponsorlara verilen plaketlerle sona erdi.

Fenerbahçe'nin 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek sporcuları şunlar:

Kadın basketbol: Birsel Vardarlı Demirmen, Esra Ural, Tuğçe Canıtez, Ayşe Cora

Atletizm: Ramil Guliyev, Yasmani Copello Escobar, Tuğçe Şahutoğlu, Furkan Şen

Boks: Batuhan Gözgeç, Onur Şipal, Önder Şipal, Ali Eren Demirezen, Mehmet Nadir Ünal, Selçuk Eker

Yelken: Çağla Dönertaş, Alican Kaynar