Emre'den veryansın: "Keşke..."

Emre'den veryansın: "Keşke..."
Fenerbahçe Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, "Herhalde Türk futbolunu yönetenler Türk futbolunun en büyük problemini Türk oyuncular olarak görüyorlar ama önce saha zeminlerine bir baksınlar" dedi.

Emre Belözoğlu, takımının Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu'yu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda yola devam etmek için önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını bildiren Emre Belözoğlu, şöyle konuştu:

"Aslında mutlu olduğumu söyleyemem, ben 10 gündür ailemden ayrı kalıyorum, buraya maç yapmaya geliyoruz. Koskoca ülkenin ikinci güzel şehri İzmir'de tarla gibi bir statta maç yapıyoruz. İzmir'de futbol oynayan bütün oyuncuların Allah yardımcısı olsun. Bu İzmir'de, sporu yönetmek isteyen insanlar kendileri bu statta top oynarlar mı? Biz çıkıyoruz, emeğimizin karşılığı olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, ailemizden uzak kalıyoruz ancak oynadığımız saha tarla gibi."

Emre Belözoğlu, İzmir'de havanın 4 gündür güzel olduğunu ancak çamurun içinde oynadıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herhalde Türk futbolunu yönetenler Türk futbolunun en büyük problemini Tük oyuncular olarak görüyorlar ama önce saha zeminlerine bir baksınlar. Türkiye'de ne kadar futbol oynamak için güzel zemin var ilk önce onu bir tartsınlar, ondan sonra oyuncunun yeterliliğiyle alakalı yorumlar yapsınlar. Benim adıma kötü bir geceydi, böyle bir sahada futbol oynayan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun."

Oyundan sakatlanarak çıkan Emre Belözoğlu, ayağının iyi durumda olmadığını, sahalara dönmesinin 3-4 haftayı bulabileceğini kaydetti.

Emre Belözoğlu, oyundan çıkarken sahayla alakalı bir serzenişte bulunduğunu belirterek, "Bu müsabakayı lig maçına hazırlık olarak görüyorum. Türkiye Kupası da önemli. Lige hazırlanmak için oynamak istemiştim, keşke oynamasaydım" dedi.