Emre'den kötü haber

Emre'den kötü haber
Fenerbahçe'de derbide sakatlanan isimlerden Emre'den kötü haber gelirken, Gökhan'dan gelen haberler olumlu.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı derbide sakatlanan Emre Belözoğlu'nun, sol üst adalesinde kısmi yırtık tespit edildi.

Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, çekilen MR'ın ardından Emre'nin sol üst adalesinde kısmi yırtığın yanı sıra kanama ve ödem tespit ettiklerini belirtti.

Derbide sağ arka üst baldırında ağrı hisseden Gökhan Gönül'ün çekilen MR'ı sonucunda, adalede kanama tespit ettiklerini kaydeden Kunduracıoğlu, iki futbolcunun tedavisine başlandığını ifade etti.

Kunduracıoğlu, Gökhan Gönül'ün sakatlığının ligin 9. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacakları maç için sıkıntı yaratmayacağını belirtti. Emre ise maçta forma giyemeyecek.

Arka adalesinde ağrıları olmasına rağmen önemli maçlarda görev alan Emre'yi, maçlardan sora tedaviye aldıklarını anlatan Kunduracıoğlu, şunları söyledi:

"3-4 haftadır fedakarlık yaptı. Fakat ağrıları arttı ve yeniden tedavi yapıp, kas kuvvet dengesini ayarladıktan sonra artık sahaya çıkarmamız gerekiyor. Tedavisine başladık, iyileşip kuvvet dengesini ayarladıktan sonra çıkartacağız ki tekrar tekrar bunlarla uğraşmayalım. Bir miktar tutacağız. Gökhan'ın kalçaya yapışan adale grubunda ufak bir kanama var. Çok ciddi bir şey değil. 1-2 gün tutup tedavilerini yapacağız. Tahmin ediyorum hafta sonu sıkıntı olmayacaktır, takımdaki yerini alacaktır."

Kunduracıoğlu, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Egemen Korkmaz'ın gelecek hafta 5'e 2 pas organizasyonlarında takım çalışmalara katılacağını, daha sonra antrenmanların birinci bölümüne dahil edilerek yavaş yavaş ilerleyeceğini kaydetti.
-reklam01-