Emre takımla çalıştı

Emre takımla çalıştı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma bölümünün ardından pas ve istasyon çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra minyatür kale ve taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Oyuncunun kendisini iyi hissettiği, sakatlığının tekrar etmemesi adına Bursaspor maçında dinlendirilme ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

Milli takımdan dönen Kadlec antrenmana katılırken, Bruno Alves'in bu gece İstanbul'a geleceği bildirildi. Ülke milli takımlarından henüz dönmeyen Sow ile Emenike'nin ise 21 Kasım Cuma günü İstanbul'da olmaları bekleniyor.

Tedavileri süren Webo ile Mehmet Topal'ın takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmanda yer almayan Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Mert Günok tesislerdeki salonda çalıştı.

Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Kartal'dan milli oyunculara moral

Teknik direktör İsmail Kartal'ın, A Milli Takım'dan dönen oyunculara moral verdiği ve yaşananları unutturmaya çalıştığı bildirildi.

Kartal'ın, milli maç öncesi Volkan Demirel'e tribünden küfür edilmesi ve maç sonunda güvenlik elemanları ile basın mensupları arasında yaşanan olayın ardından morali bozulan futbolcularıyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Sarı-lacivertli teknik adamın futbolculardan, yaşananları unutup, Bursaspor maçına konsantre olmalarını istediği kaydedildi.