"Emre Belözoğlu bize yakışmaz"

"Emre Belözoğlu bize yakışmaz"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Belözoğlu'nu transfer etmek ister misiniz?" sorusuna net yanıt verdi. Orman, "Ben Beşiktaş'ı bir çizgide, duruşla yönetiyorum. Bizim ilkelerimize uymaz. O isimle Beşiktaş aynı yerde olamaz" dedi. Başkan ayrıca "Egemen'in ismi de geçiyor ama olmaz" ifadesini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman medya mensupları ve dizi oyuncularına iftar verirken gazetecilerle sohbet edip önemli mesajlar verdi. Demba Ba ve Atınç'ı satan Orman, gidecek oyuncuların yerine yeni isimler alacaklarının müjdesini verirken, "Tecrübeli oyunculara ihtiyacınız var, Emre Belözoğlu'nu düşünür müsünüz?" sorusuna yanıt verdi. Orman ayrıca Egemen, İbrahim Toraman ve transferlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o sohbetten öne çıkan mesajlar:

HAKKI YOK Kİ HARAM ETSİN

"Ben Beşiktaş kulübünü bir çizgide ve duruşla yönetmeye çalışıyorum. Onun bizim ilkelerimize uymaz. Bunun için ismi söylenen oyuncu ile Beşiktaş'ın ismi yan yana olmaz. Egemen Korkmaz da zira öyle. Onun geleceği de söyleniyor ama olmaz. İbrahim Toraman'ın bende hakkı yok ki, helal etsin. Çalışanın benle hak ilişkisi olabilir mi, oğlumla kızımla hak ilişkisi olur.

MEDYA YAZDI KONOP KAÇTI

Biz transferde ketun davranıyoruz. Çünkü basın yazdı mı o transfer ya bozuluyor ya da ücret fırlıyor. Menajerler ortalığı çok karıştırıyor. Örneğin biz medyaya sızmasaydı Evgen Konoplyanka'ya çoktan imza attırmıştık. Ancak ismi yazılınca transferde bozuldu."

Fernandes'i geri alın dediler

Demba Ba transferinin perde arkasında özel bir durum olmadığını belirten Fikret Orman, "Fernandes'i satmamıştık o zaman. Ancak o günkü şartlar öyle gerektirmişti. Feda sezonuydu ve bir yıldızımız kalmalıydı. Ancak o Fernandes, sonra Rusya'ya gitti. Şimdi bize 'geri alın' diyorlar. Ancak ben onu almam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam