Atletico resmen duyurdu

Atletico resmen duyurdu
Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemediği Emre Belözoğlu, Atletico Madrid ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi, bu transferi resmi sitesinden de duyurdu. Mavi kırmızılılar, Emre'nin perşembe günü Madrid'e giderek basına tanıtılacağını da açıkladı. Daha önce Serie A'da Inter ve Premier Lig'de Newcastle forması giyen Emre, La Liga'ya transfer olarak 3 büyük ligde oynamış olacak.

ATLETİCO RESMİ SİTEDEN DUYURDU
Atletico Madrid, kulüp resmi internet sitesinden anlaşmayı duyurdu. Sitede, Emre ile iki yıllık anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Sitede, "Emre, Perşembe günü Madrid'de sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni sözleşme imzalayacak" denildi.

31 yaşındaki oyuncunun Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olduğu dile getirilirken, kariyerinden de bahsedildi.

Sitede Arda Turan'ın Emre hakkındaki yorumlara da yer verildi ve Arda'nın, "Emre, Atletico'da her şeyi kazanmak için herşeye sahip. Baskı altında ne yapacağını bilen bir oyuncu ve deneyimi kilit maçlarda bize yardımcı olacaktır. Benim için bir ağabey gibi ve ondan çok şey öğrendim" ifadeleri sitede yer aldı.

Atletico Madrid Sportif Direktörü Jose Luis Perez Caminero ise yeni sözleşmeyle ilgili olarak, "Bu anlaşmadan çok mutluyum. Emre'nin gelişiyle birlikte ortasahada yeni bir isim olacak. İyi pas yapan ve topu rakip yarısahaya götürme konusunda daha iyi olacağız. Genç kadronumuz, deneyimli Emre ile daha da güçlenecek" diye konuştu.

ligtv.com.tr