Emenike ve Diego görüşme odasına

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularından Beşiktaş derbisini geride bırakmalarını istedi. İsmail Kartal oyuncularına, "Derbiyi kazandık ve zirve yarışına tuttuk. Artık o maç geride kaldı. 9 tane 90 dakikaya çıkacağız ve 9'da 9 yapıp 4. yıldızı takmalıyız" dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çok sayıda eksikle çalışmalarını sürdüren Sarı - Lacivertliler'de İsmail Kartal, Diego Ribas ve Emmanuel Emenike ile özel olarak ilgileniyor.

Beşiktaş derbisinde tribünlerin tepkisi nedeniyle morali bozulan Nijeryalı oyuncuyla her fırsatta bire bir görüşme yapan İsmail Kartal, Emenike'nin bu dönemini en az hasarla atlatmasını hedefliyor.

Diego Ribas'tan lige kalan kısa döneminde maksimum verim almak isteyen İsmail Kartal'ın Brezilyalı oyuncuyla "Ligin son haftalarına giriyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız artacak. Senin tecrübene ihtiyacım var" dediği öğrenildi.

Sarı - Lacivertliler'de sakat oyuncuların tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor. Beşiktaş maçında sakatlanan Dirk Kuyt ve Raul Meireles, bu dönemi tedaviyle geçiriyor. İsmail Kartal, sık sık sağlık ekibiyle toplantı yaparak iki oyuncunun da durumunu yakından takip ediyor.

Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe 1 yaptığı çalışmanın ardından 1 günlük izne ayrıldı. Sarı - Lacivertliler, Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.,


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Fb haberleri

Canlı maç izle