Emenike sağlam çıktı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe de yönetim Emenike'yi yeniden takıma döndürmek için seferberlik ilan ederken, Nijeryalı yıldızın mevcut sakatlığı ile ilgili raporların temiz çıktığı öğrenildi.
 
Bir yandan Spartak Moskova Yönetimi ile anlaşma zemini arayan sarı lacivertli yönetimin,bir yandan da Emenike'nin raporlarını uzman doktorlara incelettikleri ve "yeni sezona hazır olur" cevabını aldıktan sonra temaslarını hızlandırdıkları ortaya çıktı.
 
Emenike ile her konuda anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin Rus Kulübü ile takas da dahil olmak üzere bir çok seçeneği masaya yatırdıkları ancak Spartak Moskovalıların peşin ödemede ısrarcı oldukları gelen haberler arasında.
 
Emenike için Teknik Direktör Aykut Kocaman'a söz veren Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transfer için her türlü fedakarlığı göze aldığı ifade ediliyor.
 
Transfer harekatında Türkiye'nin gelecek vaad eden yıldızlarını da kadroya katma projesi olan Fenerbahçe Yönetimi'nin, Alper Potuk'tan sonra Gaziantepsporlu Cenk Tosun için de harekete geçtiği öğrenildi.
 
Cenk ile her konuda anlaşan Sarı lacivertlilerin genç oyuncunun sözleşmesini inceledikten sonra önümüzdeki günlerde Gaziantepspor'un kapısını çalacakları ifade edildi.