Emenike, Rize'de 11'de olacak mı?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de milli göreve giden oyuncuların erken ve sakatlanmadan dönmesi teknik direktör İsmail Kartal'ın yüzünü güldürdü. Beşiktaş derbisinin ardından Raul Meireles ve Dirk Kuyt gibi takımın vazgeçilmez isimlerinin sakatlanmasıyla zor duruma düşen Sarı - Lacivertliler'de milli takımdan oyuncuların sağlık dönmesi İsmail Kartal'a rahat bir nefes aldırdı.

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de sakat oyuncular için yoğun tedavi programı uygulanıyor. Gözler Dirk Kuyt ve Raul Meireles'te... Tedavilerine aralıksız olarak devam edilen iki tecrübeli oyuncunun Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Sağlık ekibinden iki oyuncuyu da en kısa zamanda takıma kazandırılmasını isteyen İsmail Kartal, planlarını 2 öğrencisinin de oynayamayacağı üzerine yapıyor.

Dirk Kuyt ve Raul Meireles'teki belirsizlik nedeniyle İsmail Kartal'ın orta alanda arayışlarını sürdürdüğü kaydedildi... İsmail Kartal'ın Diego Ribas'ı ilk 11'de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Çaykur Rizespor maçı öncesinde en çok merak edilen konu Emmanuel Emenike'nin forma giyip giymeyeceği. Hafta boyunca İsmail Kartal'ın bire bir olarak ilgilendiği Nijeryalı oyuncunun morali tam anlamıyla düzelmiş değil. İsmail Kartal'ın maç gününe kadar Emenike'nin durumunu takip etmesi bekleniyor. Emenike'nin hazır görünmemesi durumunda İsmail Kartal'ın Musa Sow'u 11'de sahaya süreceği gelen haberler arasında.
-reklam01-