"Tekrar şampiyonluk için geldim"

"Tekrar şampiyonluk için geldim"
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da, teknik direktör Bayram Bektaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Elazığ'da belediye binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş, daha önce de kulüpte görev yapan Bektaş ile yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

Karataş, "Futbol bilgisine, tecrübesine güvenmiş olduğumuz hocamız ile 1,5 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Elazığ kamuoyunun tanıdığı hocamız, kulübümüzü ve futbolcularımızı yakından tanıyan birisi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Eski teknik direktörleri Ogün Temizkanoğlu'na da emeklerinden dolayı teşekkür eden Karataş, Temizkanoğlu'nun karşılıklı fesih noktasında gerekli hassasiyeti gösterdiğini aktardı.

Önceki günlerde FIFA tarafından kulübe 12 puan ceza verildiğini anımsatan Karataş, girişimleri sonucunda dün FIFA'dan federasyona ve kulübe eski futbolcuları Bilica üzerinden verilen 6 puan cezanın kaldırılması tebligatı geldiğini belirtti. Karataş, bu konuda büyük özveriyle çalışan yönetim kurulu üyelerine ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

Bir yıl önce ayrıldığı Elazığspor'a geri döndü
Elazığspor'un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş, takıma bir yıl sonra geri döndüğünü, üzülerek ayrıldığı camiaya tekrar çok sevinçli bir şekilde aynı teknik heyetiyle geldiğini dile getirdi.

Çok heyecanlı olduğunu anlatan Bektaş, şöyle devam etti:

"Çok şey başarmak isterdim, ama fırsat bulamamıştım. İnşallah bu sefer o fırsatı yakalayacağız. Güzel günler bizi bekleyecek inşallah. Çok çalışmamız, Elazığspor'u hak ettiği yere getirmemiz lazım. Onu da hep birlikte başaracağız. Bildiğiniz gibi dün de 6 puan eklendi. Daha gelmeden 6 puan kazandık diye espri yaptık. Bu da bizim için ekstra bir durum oldu. Bunun için de ayrıca çok mutluyum, sevinçliyim."

Üçüncü kez Elazığ'a geldiğini ifade eden Bektaş, "Elazığ'a üçüncü kez geldim. İlk geldiğimde şampiyonluk yaşamıştım, ikincisinde yaşayamadım, üzgünüm ama üçüncüsünde inşallah bunu tekrar görmek istiyorum. İnşallah hep birlikte bu takımı hak ettiği yere çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

"Elazığspor, tarihinin en zor dönemini geçiriyor"
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Elazığspor'u bilen, şu andaki futbolcuları da yakından tanıyan bir teknik direktörle devam etmenin takım için artı bir şans olduğunu kaydetti. Yanılmaz, eski teknik direktör Temizkanoğlu'na vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Elazığspor'un zor bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Yanılmaz, "Elazığspor, 50 yıllık tarihinin belki en zor dönemlerini geçiriyor. Bunu kabul edelim. Bu en zor dönemde Elazığspor'a sahip çıkmak da zordur. Biz sonuna kadar devam edeceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teknik direktör Bektaş, kendisini Elazığspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.