''Elazığspor sahipsiz"

''Elazığspor sahipsiz"
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bu hafta konuk olacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Umarım kendi karakterimize yakışan oyun anlayışını ve mücadeleyi sahaya yansıtıp istediğimiz sonuçla oradan döneriz" dedi.
 
Elazığ temsilcisi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına, teknik direktör Üzülmez yönetiminde kendi tesislerinde başladı. İbrahim Üzülmez, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantep'in önemli bir deplasman olduğunu söyledi.
 
İki maçtır kaybeden bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Üzülmez, "Gaziantep takımı koşan, mücadele eden, etkili oyuncuları olan bir ekip. İyi başladık, bunun devamını getirmek istiyoruz. Bir maçı kazanınca tabii ki hedeflerinize ulaşamazsınız. Oyun içerisinde yapmamaz gerekenler var. Oyun içerisinde pas kalitesini artırmamız gerekiyor. Zaman zaman oyun içerisinde mücadeleden düşüyoruz, mücadeleyi de artırmamız lazım" diye konuştu.
 
Önemli bir rakiple karşılaşacaklarını dile getiren İbrahim Üzülmez, "Umarım kendi karakterimize yakışan oyun anlayışını ve mücadeleyi sahaya yansıtıp istediğimiz sonuçla oradan döneriz" ifadesini kullandı.
 
''Bu takım sahipsiz"
 
Teknik direktör Üzülmez, Vartaş Elazığspor'un şehir desteğinden bu kadar yoksun olabileceğini tahmin etmediğini aktardı.
 
Takımın şu anda ligde üçüncü olduğuna dikkati çeken Üzülmez, "Bu takım liderin bir puan gerisinde ve bu kadar sahipsiz. Yani bu takım daha ne yapacak? Birtakım şeylerin harekete geçmesi için, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi için bu takım daha ne yapabilir ki?" diye görüşlerini dile getirdi.
 
Oyuncuların Elazığspor'un arması için mücadele verdiklerini kaydeden Üzülmez, şehrin ve ileri gelenlerinin desteği olmadan bir takımın hedefe varmasının çok kolay olmadığını belirterek, herkesi takıma sahip çıkmaya davet etti.