"Eksik varsa transfer yaparız"

"Eksik varsa transfer yaparız"
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk gecesine katıldı.

Bir restoranda düzenlenen geceye katılan Özbek, burada dernek yöneticileri ve kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özbek, keyifli bir gece geçirmeli umduğunu belirterek, beşinci yıldızı almak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başkan Özbek, Çanakkale'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bütün Çanakkalelilere, Galatasaraylı Çanakkalelilere takımımızın dördüncü yıldızı kutlu olsun. Beşinci yıldıza şimdiden çalışmaya başladık" dedi.

Transfer ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Özbek, "Transfer ile ilgili teknik kadromuz çalışıyor. Biliyorsunuz bir kısım eksik yerlerimize birtakım transferlerimizi yaptık. Hepsi de çok güzel oturdu. Kadroda eksik kalırsa yerine transfer yaparız" diye konuştu.

Gazetecilerin istifa eden Cüneyt Tanman hakkında sorduğu soruya ise "Peki daha sonra konuşuruz" cevabını veren Özbek, Galatasaray-Udinese hazırlık maçının tatil edilmesiyle ilgili soruyu ise henüz haberinin olmadığını belirterek, "Ne olmuş?" şeklinde yanıtladı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer