Ekinci'den çözüm paketi

Ekinci'den çözüm paketi
Şanlıurfaspor'un kulüp onursal başkanı Mehmet Ekinci, takımı içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan çıkarmak için kısa, orta ve uzun vadeli planlama yapacaklarını söyledi.

Ekinci, kent merkezindeki bir çay bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, idari ve mali yönden yönetilebilir bir takım oluşturulması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Maddi açıdan sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini ifade eden Ekinci, takımın geçmiş dönemde yönetimi konusunda bazı sorunlarının bulunduğunu anlattı.

Kulübün 38,5 milyon liralık borcunun bulunduğunu vurgulayan Ekinci, "Borcun 25 milyonu yöneticilere 15 milyona yakını da federasyon ve futbolculara olan borçtur. Bu borçların yönetilebilir olması için de çalışmalarımız sürüyor. Daha önceki yönetici arkadaşlar da ellerinden gelen desteği veriyor. Takımı içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan çıkarmak için kısa, orta ve uzun vadeli planlama yapacağız. İyi mücadele eden bir takım oluşturarak hedefe ulaşmaya çalışacağız. Asıl hedefimiz mali ve idari yönden idare edilebilir takım kurmaktır." diye konuştu.

Gelecek sezon için futbolcu ve teknik kadro için de görüşmeler yaptıklarını aktaran Ekinci, ayakları yere sağlam basan, az bütçeli, savaşan bir takım kurmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.