Egosu sadece ona işlemedi!

Video yükleniyor...

Animasyon film serisi sayesinde, Dünya Kupası’na gitmeden Dünya Kupasının en çok konuşulan yıldızlarından biri haline gelen İsveç’in süper yıldızı Zlatan İbrahimoviç, eksantrik gol vuruşları kadar egosantrik kişiliği ile de ünlüdür.

İbrahimoviç, kendisini dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğünü dile getirmekten çekinmez. Ancak kendi futbol kahramanı ile karşılaştığında, tüm egolar yerle bir oluyor.

Bu görüntü, 11 mart 2006 tarihinde, Inter-Milan maçının öncesinde kaydedildi. O günlerin genç Zlatan’ı, yaşayan efsane Ronaldo’ya karşı forma giymeye hazırlanırken, gözlerini bir an olsun kahramanın üzerinden ayırmadan dakikalarca hayran hayran izliyor.

Ronaldo, kariyerinin çok büyük bir bölümünde, rakiplerinin hayran bakışları arasında çimlerin üzerinde süzülerek topa ve oyuna hükmetti. Bugünün ve yarının Brezilyalı çocukları, Pele’yi dinleyerek, Ronaldo’yu ise izleyerek büyüdüler. Zlatan İbrahimoviç ve onun gibi düşünenlere göre, Ronaldo, “dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu”

Oysa Ronaldo; Zidane, Figo, Rivaldo ve sonraki yıllarda Ronaldinho’nun kendisini hep daha fazla mücadeleye zorladığını söylüyor. Geriye dönüp baktığında ise, birkaç küçük pişmanlık ve çokça özlemle, kendi zamanına geri dönüp, gerçek Ronaldo’yu anlatıyor.