Egemen 9.5 ay sonra yeniden

Egemen 9.5 ay sonra yeniden
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kart cezalısı Bekir İrtegün'ün yerine Egemen Korkmaz'a ilk 11'de yer verdi. Öte yandan Egemen Korkmaz, 9.5 ay sonra ilk kez Süper Lig'de bir maça çıktı.

Kartal, ligin 13. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Sivasspor'u 4-1 yenen kadroda 1 zorunlu değişikliğe gitti.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Sivasspor galibiyetini getiren takımı bozmazken, kart cezalısı Bekir İrtegün'ün yerine savunmanın göbeğinde Egemen Korkmaz'ı tercih etti.

Diego kadroda
Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile yaptığı karşılaşmada forma giyen Diego, Teknik Direktör İsmail Kartal tarafında 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

En son ligde oynadığı Bursaspor maçının ardından 3 lig, 1 kupa maçında forma giyemeyen Brezilyalı oyuncu, 4 maç aradan sonra Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor karşısında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Öte yandan sakatlığı bulunmasına rağmen oynama ihtimaline karşın Kayseri'ye getirilen golcü oyuncu Webo ise 18 kişilik maç kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Tütüneker ilk kez Kadir Has'ta
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda ilk kez takımı başında sahaya çıktı.

Kısa bir süre önce Bülent Korkmaz'ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Tütüneker, üst üste Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu deplasmanlarında takımını yönetmişti.

Tütüneker, Fenerbahçe karşısında üçüncü kez yeni takımı başında sahaya çıkarken, mavi-siyahlı ekip, Tütüneker yönetiminde Sivas ve Mersin deplasmanlarından "1-1"'lik skorlarla ayrılmıştı.

Anıl savunmanın göbeğine çekildi
Kayseri Erciyesspor'da sakatlıklar dolayısıyla teknik direktör Uğur Tütüneker, savunmanın solunda oynayan Anıl Karaer'e savunmanın ortasında görev verdi.

Savunmanın göbeğinde oynayan Mangane ve Boye'nin sakatlıkları Tütüneker'i, Fenerbahçe karşısında zor durumda bıraktı.

Deneyimli teknik adam bu oyuncuların yokluğunda anıl Karaer'e savunmanın göbeğini emanet ederken, Mehmet Akgün'e de savunmanın sağında görev verdi.

Öte yandan golcü futbolcu Necati Ateş de iki maç aranın ardından ilk 11'de sahaya çıktı.

Tribünler boş kaldı
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.

Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan misafir tribünü büyük oranda doldururken, Erciyesspor tribünlerinde boşluklar görüldü.

Soğuk havanın da etkisiyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.

Karşılaşmanın biletleri 12 ile 52 lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunulmuştu.

U21 takımları 4-4 berabere kaldı
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor U21 Takımı ile Fenerbahçe U21 Takımı, U21 Ligi'nin 14. haftasında Kayseri Vali Nihat Canpolat Tesisleri'ndeki karşılaşmada 4-4 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin gollerini Uygar Mert Zeybek, Aziz Ceylan, Muhammed Akarslan Caner Koca kaydetti. Kayseri Erciyesspor'un gollerini ise Tugay Adamcıl, İlker Sayan, Serkan Demirezen ve Emre Özden attı.

Bu arada 3 futbolcusu kırmızı kart gören Fenerbahçe maçı 8 kişi tamamlayabildi. Fenerbahçe'den Batuhan Yayıkçı 50. dakikada, Bertuğ Başdemir 75. dakikada ve Bahadır Çiroğlu da 80. dakikada ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.