Efes'te keyifler yerinde

Efes'te keyifler yerinde
Basketbolda THY Avrupa Ligi A Grubu'nda Rusya'nın Nizhny Novgorod takımını 76-66 mağlup eden Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, deplasmanda alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Engin Özerhun, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, sakatlığı bulunan Sırp oyuncuları Nenad Krstic'in olmadığı maçta önemli bir galibiyet elde ettiklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa arenasında zayıf takım yok. Her takım birbirini yenebilecek güçte, bu nedenle hiçbir rakibi hafife almamalısınız. Rusya'ya kazanmak için gitmiştik ve galip geldiğimiz için mutluyuz. Karşılaşmada farkı 20'nin üzerine çıkardıktan sonra da oyunu bırakmadılar ve farkı altı sayıya kadar indirdiler. Kendi evlerinde önümüzdeki dönemde galibiyet alabilirler. Sakat oyuncularımızın yoğun olduğu bir periyotta Nizhny Novgorod'u yenmek önemliydi. Krstic'in yokluğunda genç oyuncularımız da süre buldu. Tüm oyuncularımız takım halinde iyi mücadele etti."

Türkiye Basketbol Ligi'nde 9 Kasım Pazar günü oynayacakları Galatasaray Liv Hospital maçına da değinen Özerhun, "Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Ardından Avrupa Ligi'nde Real Madrid'i konuk edeceğiz. İlk hedefimiz hafta sonu Türkiye'de galip gelmek, daha sonra taraftarımıza Real Madrid zaferi yaşatmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.