"Dünyanın en iyilerinden biriyim"

"Dünyanın en iyilerinden biriyim"
Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, kendisine yönelik eleştirileri yanıtladı.

Arsenal'in 50 milyon Euro transfer bedeliyle renklerine bağladığı; ancak henüz istenilen performansı sergilemediği için eleştirilerin odasındaki Mesut Özil kendisini savundu. Özil, "Taraftarların düşünceleri benim için önemli ve benden beklentilerinin yüksek olması beni mutlu ediyor. Benim de kendimden beklentilerim fazla" derken, asıl mevkiinin 10 numaralı pozisyon olduğunu söyledi. "10 numaralı pozisyonda dünyanın in iyilerinden biriyim" diyen Mesut Özil, "Taraftarlar, teknik direktörler, oyuncular ve herkes bunu biliyor. Solda oynamak farklı. Madrid'deyken de sık sık sağda oynuyordum. Oradan orta yapmak, şut çekmek ve asist kolaydı. Solda ise daha zor" diye konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal'in menajeri Arsene Wenger de 25 yaşındaki oyuncusunu savunurken; "İnsanlar Mesut Özil konusunda acımasız. Çünkü o basit oynayan birisi. Sonraki gün tekrar maçı içlediğinizde Mesut'un nasıl bir futbolcu olduğunu görürsünüz. Yaptığı her şey akıllıca ve herşeyin zamanlaması mükemmel" açıklamasını yaptı.

Mesutu harika zamanlamayla müzik çalan bir kişiye benzeten Wenger'in desteği için minnettarlığını dile getiren Mesut Özil, "Kulübün tamamı, 18 yıldır burada bulunan onun gibi deneyimli ve fantastik bir menajere sahip olduğu için gurur duymalı. Gençlere önem veren ve onların dünyanın en iyisi olması için yardımcı olan bir kişi. Buraya geliş nedenim de bu. Kendimi daha da geliştirmek" istiyorum" ifadelerini kullandı.

Arsenal'in Premier Ligi kazanabilecek kapasitede olduğunu vurgulayan Mesut Özil, "Şampiyonlar Ligi'nde daha ileriye gidebileceğimizi göstermek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkacak kapasiteye sahibiz" diye sözlerini bitirdi.

(Ligtv.com.tr)