"En güzel golüm Galatasaray'a attığım gol"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Fernandao, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 
 
Her zaman en iyi olmak için çalıştığını kaydeden Brezilyalı golcü, "Türkiye'ye ilk geldiğim zaman da söylemiştim. Buraya işime konsantre, kararlı olmaya ve sadcece işimi yapmaya geldim. Tanrıya şükürler olsun başarılı da oldum. Şu an dünyanın en büyük takımlarından birindeyim" diye konuştu. 
 
Fernandao, kariyerinin en güzel golünün Galatasaray attığı vole olduğunu söyledi. 
 
Spor Toto Süper Lig'e iyi adapte olduğunu vurgulayan Fernandao, Türkiye'de zorluk çekmediğini dile getirdi. Spor Toto Süper Lig'in çok yarışmacı bir lig olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, Türkiye'de forma giymekten son derece mutlu olduğunu dile getirdi. 
 
Başarının sırrının çok çalışmak olduğunu vurgulayan Fernandao, yeniden gol kralı olmak için imkanı bulduğunu sözlerine ekleyerek, "Beni gol atmak için aldılar zaten. Diğer takımlarda da çok iyi golcüler var. Ben çalışmalarımı sürdüreceğim ve bu hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Umuyorum bunu gerçekleştirebilirim" dedi. 
 
Hayattaki en büyük şansının ailesi olduğunun altını çizen Brezilyalı yıldız, "Ailem iyiyse ben de iyiyim. Onlar iyi değilse ben de iyi değilim. Ben onlar için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim en değerli varlıklarım onlar. Ailem olmasaydı ben de buralarda olamazdım" ifadelerini kullandı. 
 
Taraftarların güvenine ihtiyacı olduğunu belirten Fernandao, "Beni iyi tanıyorular. Ben yüksek bir arzuyla geldim Fenerbahçe'ye. Bu takıma ve takım arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Onların vereceği destekle çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.