Dünya Kupası biletleri çıktı

Dünya Kupası biletleri çıktı
Brezilya'nın evsahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Kupası biletlerinin ikinci aşama satışı başladı.

fifa.com'da yer alan açıklamada, Sao Paulo'daki açılış maçı ve Rio de Janeiro'daki final ile Belo Horizonte ve Sao Paulo'daki yarı final maçları için biletlerin tükendiği belirtilirken, geri kalan 60 maçın biletlerinin bugün satışa çıktığı bildirildi.

Futbolseverler biletleri 1 Nisan tarihine kadar fifa.com'dan satın alabilecek, biletlere talebin yoğunluğunu siteden takip edebilecek. Bir önceki satışta ödemede oluşan sorunlar ve diğer nedenlerden ötürü geri dönen biletler de dahil olmak üzere, 345 bine yakın bilet satışa uygun durumda.

FIFA'nın bilet satışından sorumlu Pazarlama Müdürü Thierry Weil, "Bugünden itibaren Brezilya'daki ve ülke dışından gelecek futbolseverlerin Brezilya'daki turnuvayı yerinden izleme şansını bir kez daha elde edebilecekler" ifadelerini kullanırken, 212 farklı ülkeden gelen futbolseverlerin biletlerini çoktan aldığını kaydetti.

Açıklamada, çocuklar da dahil, Dünya Kupası'nı izlemek isteyen seyircilerin biletsiz stadyuma girmesinin mümkün olmadığı, biletlerin yalnızca fifa.com'dan satın alınabileceği vurgulandı.