Drogba attı Chelsea turladı!

Video yükleniyor...

İngiltere Lig Kupası 4. Tur mücadelesinde İngiltere Lig 2 takımı Shrewsbury ile Chelsea karşı karşıya geldi.

Eski Galatasaray'lı yıldız Didier Drogba'nın da gol attığı maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Londra ekibi Chelsea oldu. Premier Lig'de şampiyonluğun en büyük favorisi olan Drogba'lı Chelsea ile Lig 2  takımlarından Shrewsbury'nin karşı karşıya geldiği mücadelede mutlak favori Chelsea'ydi.

Ancak Londra ekibi ilk yarıda çeşitli pozisyonlar bulsa da maçın 1. devresi 0-0 noktalandı ve takımlar soyunma odalarına eşitlikle gitti. 2. yarının başlamasından 4. dakika sonra ise haftasonu Manchester United'la oynanan karşılaşmada da fileleri havalandıran Didier Drogba sahneye çıktı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda net bir vuruşla kaleciyi avlayan Fildişili yıldız takımını Shrewsbury karşısında 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Chelsea'nin farkı açması beklenirken, maçın 77. dakikasında Andrew Mangan attığı golle maçtaki skoru 1-1'e getirdi. Yediği golden sonra ataklarını iyice sıklaştıran Chelsea ise karşılaşmanın 81. dakikasında Jermaine Grandison'ın kendi kalesine attığı golle tekrar üstünlüğü ele geçirdi.

Üstünlük golünden sonra iki takım da pozisyonlar yakalasa da karşılaşma 2-1'lik Chelsea üstünlüğüyle sona erdi ve Maviler İngiltere Lig Kupası'nda tur atlayan ekip oldu.