Dostluk yemeğinde biraraya geldiler!

Dostluk yemeğinde biraraya geldiler!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muherrem Usta ve yönetim kurulu, hazırlık maçı oynayacakları Samsunspor'un yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, yemeğe Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta'nın yanı sıra Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve yöneticilerin de katıldığı ifade edildi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yemekten sonra yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Bölgedeki her takım bizim. Spor, bu tarz şeylere hizmet ettiğinde bir anlam taşıyor. Hepimizin yolculuğu böylece anlam kazanıyor. Buna Samsunspor Kulübü de olağanüstü katkı sağladı. Burası sizin, Samsun da bizim evimiz. Bundan sonra ilişkileri geliştirmeye devam edelim. Bu arada Samsunspor son dönemde hep son anda lige çıkma fırsatını kaçırıyor. Bu durum bizi üzdü. Umarım bu yıl yarış mutlulukla sonuçlanır."

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ise dostluktan kimseye bir zarar gelmeyeceğini belirterek, "Hem yemek için hem de Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki ilişkilerinin bu hale getirilmesine yaptığınız katkılar için teşekkür ediyorum. Bugün gördüm ki sadece Samsunspor’a değil Giresunspor’a da el uzattınız. Bu durumda bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü epimizin amacı kulübümüze hizmet etmek kadar spora da hizmet etmek" değerlendirmesinde bulundu.