Dortmund'da Kehl şoku

Dortmund'da Kehl şoku
Borussia Dortmund'un 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Sebastian Kehl'in, sakatlığı sebebiyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Borussia Dortmund'un Rumen ekibi Steaua Bükreş ile oynadığı hazırlık maçında takım arkadaşı Mats Hummels ile çarpışarak omzundan sakatlanan Kehl'in 4 hafta oynayamayacağı belirtildi.

Ligin ilk devresini 15 puanla 17. sırada tamamlayan Borussia Dortmund, sezonun ilk yarısında da sakatlıklar sebebiyle birçok oyuncusundan faydalanamamıştı.

Öte yandan Bild gazetesinin haberinde, Alman ekibinin Real Madrid'in eski oyuncusu Lassana Diarra ile ilgilendiği iddia edildi. Haberde, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un ara transfer döneminin sonuna kadar kadroya katkı yapmak istediği ileri sürüldü.

Transfer konusunda Diarra'nın ön plana çıktığı belirtilen haberde, 2009-2012 yıllarında Real Madrid'de oynayan Fransız futbolcunun, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımından ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüpte oynamadığı, bu sayede bonservis bedeli ödemesinin gerekmediği kaydedildi.