Dortmund'a büyük şok

Dortmund'a büyük şok
Bundesliga'da oynadığı son 4 maçı da kazanmayı başaran Dortmund Hamburg deplasmanında ummadığı bir mağlubiyet aldı. Hamburg Arena'da oynanan maçı ev sahibi ekip 3-1 kaznamayı başardı.

Hamburg'a galibiyeti getiren futbolcular, 19. dakikada Pierre-Michel Lasogga 41. dakikada Lewis Holtby ve 55. dakikada da Mats Hummels (k.k) oldu.

Dortmund'un tek golünü ise 86. dakikada Pierre Aubameyang kaydetti.

Bu sonucun ardından Dortmund 29 puanda akalırken, Hamburg puanını 18 yaptı.

MAÇ 15 DAKİKA GEÇ BAŞLADI
Paris'teki terör saldırıları sonrası gelişen olaylara rağmen oynanması kararlaştırılan mücadele, 21.30'da başlaması gerekirken güvenlik önlemleri nedeniyle 21.45'te başladı.

Geçtiğimiz günlerde Hannover kentinde oynanması gereken Almanya - Hollanda hazırlık maçının iptal edilmesinden sonra gözler, Bundesliga'da oynanacak ilk müsabakaya çevrilmişti. İptali gündeme gelen maçla ilgili Hamburg Kulübü'nden yapılan açıklamada, statta taraftarın güvenliğini sağlamak için her şeyin yapılacağı ve bu konuda güvenlik birimleriyle sürekli temasta olunduğu belirtilerek, maçın oynanmasına karar verildiği açıklandı. Bugün oynanan Hamburg - Borussia Dortmund mücadelesi de güvenlik önlemleri nedeniyle 21.30'da başlaması gerekirken 21.45'te başladı. Edinilen bilgiye göre önlemlerin üst düzeyde olduğu ve bu nedenle yapılan çalışmalar neticesinde gecikme yaşandığı dile getirildi.