Dönüşleri muhteşem oldu

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de, Mersin İdman Yurdu ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 45 dakika forma giyen ve 2 gol atan Dirk Kuyt'ın sakatlığını tamamen atlattığı ve Bursaspor maçında tam performans ile 90 dakika forma giyebileceği açıklandı. 
 
Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası sahalardan iki hafta uzak kalan tecrübeli oyuncunun Mersin İdman Yurdu önünde fiziki eksikliğine rağmen başarılı bir performans sergilemesi teknik direktör İsmail Kartal'ın yüzünü güldürdü. 
 
Kartal'ın bir başka memnuniyeti ise ikinci yarıda oyuna dahil olan Emmanuel Emenike'nin iki asist ile mental olarak yeniden takıma döndüğünü göstermesi oldu. 
 
Kuyt ve Emenike'nin yanısıra sol bekte görev yapan Hasan Ali Kaldırım'ın da performansından memnun kalan İsmail Kartal'ın, lig yarışının son dönemecinde Mersin maçında olduğu gibi arkada Hasan önde Caner formülünü zaman zaman kullanabileceği kanaatine vardığı gelen haberler arasında. 
 
Kartal'ı Bursaspor karşısında tek düşündüren ise savunma kurgusu. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen ve Bruno Alves'in pazartesi gününe kadar hazır hale gelmeleri bekleniyor ancak fiziki eksikleri kafalarda soru işareti yaratıyor. 
 
İsmail Kartal'ın Kadlec ve Bekir ikilisine de kendilerini bu maça konsantre olmaları konusunda uyardığı ve Egemen ve Alves'in pazartesi günkü durumlarına göre kesin kararını vereceği öğrenildi. 
 
Kartal'ın, Bursaspor ile ilgili hazırladığı ayrıntılı analizleri oyuncularına izletmeye başlayacağı ve pazartesi günü kendi sahalarında oynayacakları maçta puan kaybına tahammül lükslerinin bulunmadığını hatırlatacağı ifade edildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe