"Donk için Galatasaray'la anlaştık"

Video yükleniyor...

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Hollandalı futbolcuları Ryan Donk'un transfer için Galatasaray'la prensip olarak anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Öksüz, Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Donk'un transferiyle ilgili şöyle konuştu:

"Donk'la alakalı Galatasaray'la anlaştık. Prensip olarak el sıkıştık. Henüz imzalar atılmadı. Bizim açımızdan Donk'u Galatasaray'a verdik. Onlar da kabul etti. Donk'un dışında bizim oyuncularımızla ilgilenenlere 'dükkan kapalı' diyorum. Hiç gelmesinler."

Hakemlere eleştiri
Hasan Hilmi Öksüz, Trabzonspor'la oynadıkları maçın hakemlerini eleştirdi.

Karşılaşmanın zevkli geçtiğini anlatan Öksüz, şunları kaydetti:

"İki takım da hünerlerini sergiledi. Hakem biraz buna mani oldu. Bizim açımızdan daha iyi bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını arzu ediyoruz. Onların aleyhlerinde konuşmuyoruz ama biraz daha dikkatli olmaları gerekir. Bunlar Türk futboluna zarar verdi. Kafamızda birtakım soru işaretleri bırakmasınlar istiyorum. Kamuoyunun Trabzonspor'dan daha üstün olduğumuzu ve verilmeyen penaltıları konuşacağına inanıyorum."

İlave yardımcı hakemliği de eleştiren Öksüz, "Çizgi hakemleri kaldırılsın. Bir işe yaramıyorlar ve federasyon boşuna onlara para ödüyor. Hiçbir hükmü olmayan insanları oraya dikip de bekletmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.