Digiturk artık her yerde

Video yükleniyor...

DIGITURK, "Dilediğin zamanda Dilediğin yerde" sloganıyla yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı.. Digitürk'ün büyülü dünyasında izleyiciler artık bir filmi ya da maçı zaman ve mekan farkı olmadan ekranlarına taşıyabilecek.

Türkiye'nin tek digital platformu Digiturk iki yeni interaktif uygulamasıyla üyelerine alternatif seçenekler sunmayı sürdüyor. Digiturk IQ ve Digiturk Play adlı iki farklı ürünü bünyesine ekleyen Digiturk, böylece kullanıcılarına daha özgür bir dünya sunuyor.

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısıyla Digiturk IQ ve Digiturk Play'in tanıtımını yapan Digiturk yetkileleri, ürünler hakkında detaylı bilgiler verdi. Digiturk Pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Çağrı Dönmez amaçlarının üyelerine daha geniş bir yelpaze sunmak olduğunu söyledi.

Çağrı Dönmez, ayrıca gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de her hafta bir karşılaşmanın 3 boyutlu olarak  yayınlanacağı müjdesini verdi. Digiturk Temel ve Sinema Ürünleri Bölüm Müdürü Boysan Akkaya, Digiturk IQ hakkında merak edilenleri anlattı. Digiturk Yeni Medya Ürün Yönetimi Yöneticisi Can Filibeli ise Digiturk Play ile futbolseverlere sunulan fırsatları anlattı.