Diego ve Kadlec göze girdi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de 12 günlük Topuk Yaylası Kampı'nda oyuncuların performansı teknik direktör Ersun Yanal'dan tam not aldı. Kampın yıldızları ise Diego Ribas ve Michael Kadlec oldu.

12 günlük Topuk Yaylası Kampı'nı tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularının performansından son derece memnun oldu. Uzun tatil döneminin ardından oyuncuların takıma iyi dönmesinin yanı sıra çalışmalardaki hırsları tecrübeli teknik adamın yüzünü güldürdü. Ersun Yanal'ın, oyuncularına hem tatilde kendilerine verilen programa harfiyen uymaları hem de kamptaki istekli performansları nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

Kampın bir başka iyi gelişmesi ise Caner'in yaşadığı adele zorlanması dışında hiçbir sakatlığın olmamasıydı. Oyuncular kampın ilk günlerindeki ağır antrenmanlardan sakatlık yaşamadan çıktı.  Bunun dışında geçen sezondan sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz, beklenen sürede takıma dönemedi. Tecrübeli oyuncunun Ağustos'un ilk haftasından itibaren çalışmalara başlaması bekleniyor. Dünya Kupası nedeniyle geç katılan oyuncuların takıma hemen adepte olmaları da kampın dikkat çeken notları arasında yer aldı.

Topuk Yaylası Kampı'nın yıldızları ise Diego Ribas ve Michael Kadlec oldu. Brezilyalı yıldız takıma yeni katılmasına rağmen ortaya koyduğu performansla teknik direktör Ersun Yanal'dan geçer not aldı. Geçen sezonun son haftalarında istikrar yakalayan Kadlec ise Topuk Yaylası'ndaki performansıyla gelecek sezon ilk 11'in en güçlü adayların biri olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, gidecek oyuncuları oynanacak 6 hazırlık maçının ardından belirleyecek. Ancak oyuncularla ilgili ciddi teklifler gelmesi halinde transferlere onay verilecek.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Soma yararına Beşiktaş ve Chelsea'yle katılacağı turnuvanın programı belli oldu. 45 dakikalık maçlardan oynanacak üçlü turnuva 8 Ağustos Cuma günü düzenlenecek ve maçlar 20.00'den itibaren başlayacak. Organizasyonda elde edilecek tüm hasılat, masraflar çıktıktan sonra Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak.