Diego geri döndü

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de yönetim Diego Ribas'ın lisansını çıkartarak Süper Kupa finaline yetiştirmek için harekete geçti. Sarı Lacivertliler Yobo ve Christian ile yolları ayırıyor.

Kendilerine kulüp bulmaları için uzun süredir fırsat verilen oyuncularla sözleşmelerin feshi yoluna gidilmesi bekleniyor.
 
Böylelikle Diego Ribas'ın lisansını çıkartabilecek olan Sarı Lacivertliler Krasic ile de yolların ayrılması için gün sayıyor. Sırp Futbolcunun İspanyol Takımı Elche ile masaya oturduğu ve yıllık ücreti ile aradaki farkın Fenerbahçe tarafından karşılanacağı gelen haberler arasında.
 
Roma maçı sonrası derbinin hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlayan Sarı Lacivertlilerde Brezilyalı Yıldız Diego'da takımla birlikte çalışmalara başladı. Süper Kupa Finali öncesi takımda tedavisi devam eden Egemen Korkmaz dışında eksik bulunmuyor.
 
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Olimpiakos ve Roma maçında yapılan hatalar üzerine özel olarak görüntülü analizler hazırladığı ve oyuncuları ile derbi öncesi görüntülü toplantılar yapacağı öğrenildi.
 
Takımın hücum varyasyonlarından memnun olan Kartal'ın savunma hattı üzerine durduğu gelen haberler arasında.