Diego'ya 11 yolu açık

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde teknik direktör İsmail Kartal, geçmiş iç saha maçlarına oranla farklı bir kadro ile sahaya çıkmanın hesaplarını yapıyor.

İdeal 1'de yer alan iki stoperinin kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu pozisyonlarda Serdar Kesimal - Kadlec ikilisini görevlendirecek olan İsmail Kartal, bununla birlikte savunmanın sol kanadında ise Hasan Ali Kaldırım'ı sahaya sürmeyi planlıyor.

Galatasaray derbisinde sonradan oyuna giren Hasan Ali Kaldırım'ın performansından memnun olan teknik kadronun, sol bekte bu oyuncuyu görevlendirmesiyle birlikte Caner'i orta sahanın soluna alarak sahaya çıkması bekleniyor.

Emre Belözoğlu'nun iyileşip antremanlara katılmasıyla birlikte Mehmet Topal - Meireles - Emre üçlüsünün orta saha kurgusu için düsünüldüğü ancak Diego'nun da hafta içi antreman performansı ile formayı zorladığı öğrenildi. Forvette yeniden Webo'ya dönüş yapmak isteyen İsmail Kartal'ın orta sahanın sağında ise bir kez daha Dirk Kuyt'ı oynatması bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı, yarın Faruk Ilgaz tesislerinde yapılacağını duyurdu.