Diarra ayrılacak mı?

Diarra ayrılacak mı?
Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Süper Lig'e çıkmak için saha içinde daha fazla savaşmaları gerektiğini bildirdi.

Mandıralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın gün geçtikçe daha iyi futbol oynadığını ve kondisyonunun da arttığını söyledi. İyi oyunlarını skorlara da yansıtmaları gerektiğini belirten Mandıralı, ligin ilk yarısının son maçı olan Osmanlıspor karşısında takımın geriye düştüğünde bile oyundan kopmadan neler yapabileceğini net şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Yapacakları nokta transferlerle daha da güçleneceklerini anlatan Mandıralı, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya daha farklı hazırlanacağız. İyi çalışacağız. Gidecekler ve gelecekler var. Can Arat'ı kadromuza kattık. 2-3 transfer daha yapacağız. Teknik heyet olarak bütün birikimimizi oyunculara aktarmaya çalışıyoruz. Onlar da bize sahada cevap veriyor. Rekabet ortamı biraz daha kızışacak. Bu da sahaya yansıyacak."

"Diarra'yı satma düşüncemiz yok"

Diarra'nın satılacağına yönelik spekülasyonlar çıktığını kaydeden Mandıralı, Diarra'nın değerli bir oyuncu olduğunu ve onu satmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını bildirdi. Mandıralı, Diarra'ya eşlik edebilecek bir oyuncuyu almak istediklerini vurguladı.

PTT 1. Lig'in zorlu bir lig olduğuna değinen Mandıralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve ilk başladığımda ligdeki oyuncuları iyi tanıyordum ancak ligi bilmiyordum. Artık lige de hakimim. Zorlu bir ikinci yarı olacak. Şampiyonluk 5-6 takım arasında geçecek. Bu rekabetten galip çıkmamız için daha fazla savaşmamız, mücadele etmemiz lazım. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Bunun için oyuncuları dikkatli olmaya iteceğiz."

Mandıralı, taraftarların son haftalarda takımı sahiplenmelerinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Öte yandan Antalyaspor, Manavgat ilçesinde kampa girdi. Kırmızı-beyazlılar, 10 gün sürecek kampta, henüz isimleri netleşmeyen 3 takımla hazırlık maçı yapacak. Teknik direktör Mandıralı'nın hazırlık kampı süresince takıma kondisyon yüklemesi yapacağı ve özellikle gol yollarındaki etkiyi artırmak için hücum taktikleri çalıştıracağı öğrenildi.