63 milyon Euro'luk imza atıldı

63 milyon Euro'luk imza atıldı
Paris Saint-Germain, Manchester United'ın Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria ile 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, PSG ile Manchester United, 27 yaşındaki Di Maria'nın transferi konusunda anlaştı. Geçen yıl İspanya'nın Real Madrid takımından 75 milyon avro karşılığında Manchester United'a transfer olan Arjantinli futbolcunun bonservisine ilişkin bilgi verilmedi ancak İngiliz basını, PSG'nin Di Maria için United'a 63 milyon avro ödeyeceğini öne sürdü.

Kendisini 2018-19 sezonu sonuna kadar PSG'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayan Di Maria, "Çok gururluyum ve PSG formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Gerek Fransa gerek Avrupa'daki tüm turnuvaları kazanmak istiyorum. Her futbolcunun hayalini süsleyen UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 2. kez kazanmak istiyorum. Avrupa'nın en büyük kupasını, Fransa'ya ve PSG taraftarlarına getirmek için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Arjantin Milli Takımı formasını 65 kez giyen oyuncu, İngiltere ligine gitmeden önce ülkesinin Rosario Central, Portekiz'in Benfica ve İspanya'nın Real Madrid kulüplerinde top koşturdu.

Geçen sezon Manchester United ile çıktığı 32 maçta 4 gol ve 12 asist üreten Di Maria, iddia edildiği gibi 63 milyon avroya PSG'ye katılması halinde, 62,5 milyon avroya Liverpool'dan Manchester City'ye giden Raheem Sterling'i geçerek "sezonun en pahalı transferi" olacak.