Trabzonspor'da transferde gündem Olcay Şahan, Ryad Boudebouz, Caceres ve Aatif!

Video yükleniyor...

Hugo Rodallega transferi için Akhisar Belediyespor ile el sıkışan Trabzonspor, Beşiktaşlı Olcay Şahan için de pazarlıklarını sürdürüyor. 

Trabzonspor devre arası transfer döneminin merakla beklenen transfer gelişmesinde sona yaklaştı.

Bordo mavililer Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için Ege temsilcisiyle prensip anlaşmasına varırken, oyuncunun menajeriyle son görüşmelerin yapıldığı ifade edildi.

Trabzonspor yönetimi Rodallega'nın transferi için Mustafa Yumlu'yu bonservisiyle birlikte teklif ederken ilave 750 bin Euro önerdi. Akhisar Belediyespor yönetimi de bu teklifi kabul ederken Mustafa Yumlu'nun Akhisar Belediyespor'a gelmek istediği belirtildi.

Hugo Rodallega'nın transferde bordo mavili takım ve şehirle ilgili bilgileri vatandaşı Fabian Castillo'dan da aldığı ve Kolombiyalı oyuncunun da Rodallega'nın gelmesi konusunda ısrar ettiği gelen haberler arasında.

Olcay Şahan'ın transferi konusunda Beşiktaş'la görüşmelerini sürdüren yönetimin Olcay'ın ligin ikinci yarısında Beşiktaş'tan alacağı ücreti ödemeyi teklif ettiği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Ofansif orta saha transferinde girişimlerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, Montpellier forması giyen Ryad Boudebouz'u gündemine aldı. 2019'da sözleşme kulübüyle sözleşmesi sona erecek Cezayirli oyuncunun transferi için girişimlerin sürdüğü kaydedildi.

Stoper transferinde Martin Caceres'in gelişi beklenen bordo mavililerde başkan Muharrem Usta'nın Uruguaylı oyuncuyla yapacağı son görüşmenin ardından transferi netlik kazanacak.

Bu arada Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı eski oyuncusu Medjani İspanya'ya gitti ve kulübü Leganes ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Tecrübeli oyuncunun hafta içi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?