Dev maçta Ronaldo oynayacak mı?

Dev maçta Ronaldo oynayacak mı?
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında, sahasında Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid, son hazırlıklarını tamamladı.

Real Madrid'de sakat futbolculardan Karim Benzema ve Carlos Henrique Casemiro'nun, Manchester City maçında kadroda yer almayacakları kesinlik kazanırken, sakatlığı yüzünden 3 maçtır forma giyemeyen ve iki gündür takımla antrenmana çıkan Portekizli Cristiano Ronaldo'nun oynayacağı belirtildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Cristiano iyi durumda. Yüzde 100 iyileşti. Yarın oynayacak." dedi. "Eğer finale kalmazsak bu net bir başarısızlık olur" diye konuşan Zidane, "Şimdiye kadar hiçbir şey kazanmış değiliz. İyi bir dönemdeyiz ama yarın sahaya her şeyimizi yansıtıp finale kalmalıyız. İlk maçtan çok daha zor bir rövanş olacak. Bunun bilincinde olarak maçı hazırlandık ve her zamanki gibi rakibe saygı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Çeyrek finalde Santiago Bernabeu'da eledikleri Wolfsburg maçından farklı bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurgulayan Fransız teknik adam, "Yarın 15 dakikada 2 gol atacağımızı düşünemeyiz. Keşke Wolfsburg maçının ikinci yarısı gibi 90 dakika oynayabilsek ve gol atabilsek. Fakat yarın farklı ve zorlu bir maç olacak. Bizim için önemli olan yarınki maça hazır olmak ve öyleyiz. Manchester City iyi bir takım ve özellikle forvette çok iyi futbolcuları var. Biz her zamanki futbolumuzu oynamalıyız. Rakibe ileride baskı kurup çok iyi konsantre olmalı ve baskılı oynamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini ve bunun için çok çalışmak zorunda olduklarını kaydeden Zidane, "Önemli bir şeyler kazanabiliriz çünkü bu futbolcular buna layık." dedi.

"Leicester mucize yapmadı, şampiyonluğu hak etti"
Zidane, Leicester City'nin İngiltere ligindeki ilk şampiyonluğuna ulaşmasına ilişkin, "Futbolda mucize yoktur. Mükemmel bir sezon geçirdiler. Ranieri de öyle. Onun için memnunum. İlk defa şampiyon oldular ve yıl boyunca yaptıkları takdire şayan. Mucize değil, şampiyonluğu hak ettiler." yorumunu yaptı.