''Dersimize iyi çalıştık''

Video yükleniyor...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 3-3 sona eren Galatasaray karşılaşması sonrası Lig TV mikrafonlarına konuştu.

Teknik direktör Yusuf Şimşek'in cezalı olması nedeniyle Galatasaray maçında Antalyaspor takımının başında bulunan Mustafa Ati Göksu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Milli maç arasındaki çalışmalarımız buradan puan ya da puanlarla dönmeye odaklıydı. Özellikle ikinci devre çok pozisyonumuz vardı. Değerlendirebilsek, galibiyetle de ayrılabilirdik" dedi.

Duran toplardan yedikleri gollerden şikayetçi olan Göksu "Bizim kaderimiz mi bilemiyorum ama hep duran toplardan gol yiyoruz. Bundan sonra çalışmalarımızda ağırlığı bu yöne vereceğiz. Şu anda soyunma odasında da bunun mütalaası yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Göksu, sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlarken, "Maçın 90 dakika olduğunu hiç unutmadılar ve mücadeleyi hiç bırakmadılar. Önce 90+1. dakikada gol yiyoruz, sonra 90+3. dakikada gol atıyoruz. Bu da futbolun güzelliği" değerlendirmesinde bulundu.