Derbi öncesi en çok merak edilen soru!

Video yükleniyor...


Beşiktaş'la 4. yıldız yolunda hayati maça çıkacak olan Galatasaray'da gözler sakat oyuncuların üzerinde. 
 
Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Selçuk İnan ve aynı maçta Selçuk'un yerine oyuna girdikten sonra karşılaşmayı sakat tamamlayan Hamit için yoğun program uygulanıyor. 
 
Takımın iki tecrübeli isminin, Beşiktaş derbisinde her ne şartta olursa olsun sahada görev almak istediklerini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ilettiği öğrenildi. 
 
Hamza Hamzaoğlu'nun Selçuk ve Hamit'e bu özverili tutumları nedeniyle teşekkür ettiği ve iki oyuncuyla ilgili olarak maç gününde karar vereceği kaydedildi. 
 
Sağlık heyeti ise iki oyuncuyu da derbi kadrosuna hazır hale getirebilmek için yoğun mesai harcıyor. Selçuk ve Hamit'in maç gününe kadar tedavilerinin süreceği ve son kararın derbi saatinde verileceği gelen haberler arasında. 
 
Sarı-Kırmızılılar'ın eksikler listesinde bir diğer isim de Aurelian Chedjou... Kamerunlu savunma oyuncusunu Beşiktaş derbisine yetişmesinin çok düşük bir ihtimal olduğu kaydedildi. Hamza Hamzaoğlu, Chedjou'nun eksikliğinde savunmanın merkezini yine Semih Kaya ve Hakan Balta ikilisiyle kurması bekleniyor. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularıyla yaptığı toplantıda derbinin zorluğuna dikkat çekti. Hamza Hamzaoğlu'nun, "Her şey bizim elimizde. Avantajımız ortada. Ancak matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyene kadar rakiplerimizin alacağı sonuçlara bakmadan iki maçımızı da kazanmalıyız" dediği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray