Derbi öncesi büyük müjde!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyun planını sakinlik üzerine kurdu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferden olumsuz etkilenmemeleri için oyuncularıyla birebir görüşmeler de yapan genç teknik adamın, oyun temposunu takımının ele geçirmesini istiyor.

Maça bol pas yaparak, oyunun kontrolünü alarak başlamak isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun Florya metin oktay tesislerinde tüm futbolcularına, "soğukkanlı olun. maçı kaybetmek şampiyonluğu kaybetmek değil" ifadelerini kullanıyor..

Özellikle orta saha oyuncularından sakin olmalarını isteyen Hamza Hamzaoğlu, defansa yardımı tüm takımın yapmasından yana.. tüm takımın yardımlaşarak sonuca gitmesini isteyen genç teknik adamın, kanat oyuncularının da defansın kenarlarında oynayan isimlere  destek vermesini istediği belirtiliyor.

Teknik direktör Hamza hamzaoğlu futbolcularından ayrıca hakem kararlarına itiraz edilmemesini istediği de öğrenildi.

Galatasaray her Fenerbahçe derbisine olduğu gibi yine kampa bir otelde girip daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na hareket edecek.

Galatasaray yönetimi ise derbiye özel prim hazırlığı yapıyor.. Sarı kırmızılı yönetim derbi maç öncesi özel primi florya metin oktay tesisleri'nde açıklamayı planlıyor...

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray


GS haberleri

Canlı maç izle